x
Isännöintipalvelut

Isännöintipalvelut

Keuruun Kiinteistökolmiolla on pitkä, yli 40 vuoden kokemus isännöinnistä sekä erilaisten saneeraus- ja korjaushankkeiden läpiviennistä. Vastuullamme on yli 40 :n kiinteistön isännöintitehtävät Keuruulla ja Multialla.

Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme palvelee asiakasystävällisesti yli 1000 asukasta. Isännöinnin tehtäväkentän laaja-alaisuuden vuoksi meillä työskentelee eri pohjakoulutuksen saaneita ammattilaisia.

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja seuraamme alan julkaisuja, jotta olemme perillä alan viimeisimmistä vaatimuksista. Asiakkaanamme saat taloyhtiösi palveluhankintojen tueksi valmiiksi kilpailutetut ja luotettavat palveluntuottajat. Kilpailutamme aktiivisesti mm sähkönhankinnan, jätehuollon sekä vakuutukset. Asiakkaiden käytössä on laaja ja laadukas kumppaniverkosto, joka tuo taloyhtiöille selkeitä kustannussäästöjä. Selkeä hinnoittelu varmistaa, että tiedät aina mistä maksat.

Nykyaikaiset kiinteistöjen tekniset laitteet tarvitsevat jatkuvaa huoltoa ja tarkkailua toimiakseen taloudellisesti ja asumismukavuutta palvellen.

Hinnasto

Pyydä tarjous